За Нас

За Нас

„ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА”

Магазин за билки и хранителни добавки

 

Фирма ЕТ”Бонго” е основана през 1999 година и се занимава основно с търговия на хранителни продукти. През 2008 година тя разширява своята дейност, като открива във варненския квартал „Владислав Варненчик”, единствения  магазин за билки и хранителни добавки „Здраве от природата”. Магазинът налага трайно присъствие на пазара в петдесехилядния район, благодарение на вложените умения от дългогодишния опит при работа с клиенти. Качественото им обслужване, задоволяване на техните очаквания и потребности е основен фактор за успешното развитие на търговската дейност на фирмата в областта на здравословното хранене.

 

Основна цел на магазина за билки и хранителни добавки „Здраве от природата” е продажбата на здравословни храни, които са достъпни за всички потребители. Политиката на собствениците е да залагат на богатия асортимент и разнообразие от билкови продукти, диетични и диабетични храни, подправки, натурални козметични продукти, здравна литература и безплатни консултации.

 

Писмо от доволен клиент

 

В днешно време е все по-трудно намирането на качествена и здравословна храна. Радвам се за възможността да открия моето късче здраве в магазин „Здраве от природата”. Впечатлена съм от разнообразието на продукти, които предлагат и познанията в областта на здравословното хранене. Служителите винаги са изключително любезни, коректни и изчерпателно отговарят на въпросите ми.

Посетете магазина и ще се убедите сами!