Условия за ползване

Условия за ползване

ВАЖНО!

Уважаеми клиенти,
Стоката получавате няколко дена след поръчката. Освен обработка и изпращане от нас, за транспорта са необходими най-малко 48 часа, тъй като използваме икономична тарифа.
В събота и неделя не работим.

 

Всички клиенти на стационарните ни обекти, които искат да се възползват от промоциите ни, е важно да знаят, че трябва да го направят чрез електронния ни магазин и в полето за коментар, което се появява при покупката, трябва да напишат от кой обект ще им е удобно да си вземат стоката.Информацията, поднесена за билки и хранителни добавки, е с цел запознаване с продуктите, които продаваме в стационарните си обекти. Те могат да бъдат закупени оттам до промяна на законодателството.

Може да закупите стока от нашия магазин, ако стойността й е не по-малка от 10 лв.

Регистрация
Тя е необходима за връзка с Вас и получените данни (имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка и кореспонденция, телефон за връзка и e-mail), ще бъдат използвани единствено за нуждите на доставката. Моля Ви, попълвайте данните си на български (кирилица) и проверявайте дали всичко е въведено вярно. Потребителят предоставя данните си доброволно и с това дава право за служебното им ползване от персонала на магазина.
Регистрирането на нов потребител става от формата за регистрация, достъпна от заглавната страница на сайта, или при самата поръчка. Данните Ви създават акаунт, който улеснява следващо пазаруване. Те са Ваша лична информация и съхраняването й ще Ви предпази от злонамерено използване от нечия страна.
Начин на плащане:
Според българското законодателство предварително плащане е възможно със съгласието на клиента. Използването на този начин на разплащане понякога е за предпочитане, тъй като превод по сметка, понякога е по-евтин от наложения платеж на куриерските фирми.
Предварително плащане - по банкова сметка
„Наложен платеж” - пратката ще бъде платена при получаването й на куриера. Към сумата за стоката се добавя таксата за наложен платеж и транспорт.
Другата възможност е "в брой" (ако стоката се купува от наш обект).
Вариантите на доставка се уточняват с клиента.
Стоки извън страната се спедират след допълнителни уточнения, съобразно законодателствоте на съответната страна.
Клиенти от Варна могат да закупуват стоки на промоционални цени от електронния ни магазин като се регистрират, направят покупката он-лайн и в полето за коментар посочат от кой обект на фирмата искат да получат стоката. Друг вариант е да пишат на посочения и-мейл.