Условия на доставка

Условия на доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В СТРАНАТА ПРИ ПОРЪЧКА НА МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250ml.!!!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В СТРАНАТА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ НАД 150 лв.!!!

За да изпълним заявка, трябва да попълните формата за поръчка с коректни данни: Име и фамилия, адрес, телефон и e-mail (коментар ако се налага да поясните нещо) или да се регистрирате.

В отговор ще получите автоматичен и-мейл, свързан с направената поръчка - обща стойност, координати за доставка и др. Важен е телефонът, който сте дали. Погледнете още веднъж дали всичко е вярно.

 

За доставки до Вас използваме фирма Спиди и фирма Еконт:

Икономична доставка със СПИДИ. Време за доставка от 2 до 3 работни дни след обработване на поръчката; всеки работен ден се Доставка на електронни цигари с куриери СПИДИобработват поръчки, получени до 14:00 часа същия ден. Ако сте от Варна, пратката ще е в рамките на следващия ден след обработка на поръчката (експресна).

 

Доставка на електронни цигари с куриери СПИДИДоставка с ЕКОНТ (време за доставка - 1-2 дена след обработване на поръчката; всеки работен ден се обработват поръчки, получени до 16:00 часа същия ден). Този вариант ви дава възможност да изберете доставка с куриерска фирма ЕКОНТ. Ако желаете доставката да е до офис на ЕКОНТ, задължително ще трябва да уточните това в полето за забележки към поръчката, когато я пускате. Ако предпочетете този куриер, цената на услугата ще е според ценоразписа на страницата на Еконт.

Разходите за доставката са за сметка на клиента, освен ако не сме се разбрали за друго допълнително.

Връщане на закупени стоки

Въз основа на закона от 9 декември 2005 г. за "Защита правата на потребителите", съществува възможност да върнете закупената стока в 7 дневен срок, съгл. чл.45, ал.4 от същия закон.
- върнатата стока не може да носи никакви следи от използване и трябва да бъде върната в същия вид, в който я е получил купувача. Същото се отнася и за опаковката.

- разходите по връщането се поемат от купувача.

Ако са установени следи от използването на стоката, върнатата стока няма да бъде приета и ще бъде изпратена обратно на купувача, като разходите ще бъдат за сметка на купувача.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------