КЛЕНОВ СИРОП - 250 мл.
Категории
Visitor Counter
00359144
Today Visitors 6
Total Visitors 359144
Today Hits 583
Total Hits 5308490
Online Visitors 2

КЛЕНОВ СИРОП - 250 мл.

КЛЕНОВ СИРОП - 250 мл.
КЛЕНОВ СИРОП - 250 мл.
Код на продукт: 1бр=1оп./250мл/
Наличност: На склад

Тегло: 500.00 гр.
Цена: 15.00лв.
Количество:  
   - ИЛИ -   

Оригинален канадски КЛЕНОВ СИРОП - 250 мл.
 

Екологично чист продукт с доказано качество

Директно от Канада!
Клас - Light (A)

http://www.youtube.com/watch?v=UmflRUVX-DI
 

Технологията на получаване на кленовия сироп първо се използва от американски индианци. По-късно той е приет и от европейските заселници.

Оригиналният канадски кленов сироп съдържа минимум 66 % захари. Кленовият сироп и кленовото дърво са символи на Канада и няколко американски щата, по-специално Върмонт.

В Канада са приети три вида категоризиране на кленовия сироп: Клас # 1 (Extra light), известен също като “АА”, Light (светъл) – „A”, Среден – „В”, Amber (кехлибар) – „C” и Dark (тъмен) – “D”

САЩ изпозлва малко по-различни стандарти за класифициране. Кленовият сироп е разделен в две основни категории: клас А и клас Б.
Клас А е допълнително разпределен в три под-категории: Light Amber (известна още като Fancy), Medium Amber и Dark Amber.

Оригиналният канадски кленов сироп се състои главно от захароза и вода, органични киселини. Съдържа също и амино киселини, има голямо разнообразие на летливи органични съединения. Все още, обаче, не е известно точно кои съединения придават характерния вкус на кленовия сироп.

Оригиналният канадски кленов сироп е естествен хранителен продукт, обработен чрез загряване на концентрирана чиста кленова смола

В оригиналния канадски кленов сироп се съдържат: калий, калций, магнезий и манган.

Калият помага за поддържането на енергийността на клетките, както и осигурява постоянна защита на сърдечната дейност.
Клацият е особено важен за костите.

Оригиналния канадски кленов сироп съдържа: Ниацин; витамини: В5, В2, В6; фолиева киселина, биотин и витамин А.

Оригиналният канадски кленов сироп се използва за:

  • Палачинки, вафли, френски тостове
  • При консумация на сладоледи и кисело мляко
  • Подслаждане на кафе или чай
  • Заместител на захарта при печене
  • Ароматизатор на торти и сладкиши
  • Овкусяване на ястия и салати от: грейпфрут, зърнени култури, мюсли

Използването на оригиналния канадски кленов сироп не се ограничава само в тези ситуации. Изпозлзвайте въображението си и по този начин ще откриете, че той подобрава вкуса на множество храни.

В света кленовият сироп се използва в здравословното хранене за прочистване на организма и намаляване на теглото . Той участва като съставка на известната „лимонова диета”.

Знаете ли, че...

  • Оригиналният канадски кленов сироп има същото съдържание на калции като пълномасленото мляко.
  • Оригиналният канадски кленов сироп всъщност не замръзва.
  • Само няколко места в света имат подходящ климат за добив на кленов сироп и кленови продукти: Южната част на Квебек и Онтрио – Канада, Нова Англия, Ню Йорк и Мичиган.
 

Какъв клас е оригиналният канадски кленов сироп?

В Канада категоризацията на този тип продукти се различава от тук познатата. В България е разпространена по-скоро немската категоризация - Клас А, В и С.

Оригиналният канадски кленов сироп е категоризиран като Клас - Light. Като качество се равнява на тук познатия Клас А.

Според канадското законодателство, производителите нямат прави да патентоват или брандират определен продукт като "Кленов сироп", ако в него се съдържат различни примеси като захар или брашно. Това е още едно доказателство за качеството и автентичността на продукта.
 
Уважаеми клиенти,
Оригиналният канадски кленов сироп е 100% гарантирано натурален и оригинален продукт. Ню Ес Нет ЕООД като вносител и Canadian Syrup Inc. като производител са абсолютно коректни към своите клиенти. На опаковките на всички продукти, в частност на кленовия сироп, е описано съдържанието на самата СУРОВИНА КЛЕНОВ СИРОП. В продуктите, които предлагаме НЯМА добавена захар или каквито и да е било други съставки. Оригиналният канадски кленов сироп е тестван лабораторно и цялото съдържание е описано на публикувания лабораторен сертификат. Ню Ес Нет ЕООД и Canadian Syrup Inc. застават с имената си и гарантират качеството на предлаганите продукти!
ВИЖ ВСИЧКИ СЕРТИФИКАТИ

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: